Telegram, Gram Token % 110 Geri Ödeme Yapacak



Telegram, Gram jetonunun planlanan sürümünden sonra düzenleyici komplikasyonlar nedeniyle başarısız olduktan sonra yatırımcıları iade etmeyi teklif etti. Yatırımcılar ilk seçenek olarak hisse senetlerinin derhal% 72'sini veya başka bir yıl beklemeyi tercih ettikleri takdirde% 110'unu alacaklar. İkinci seçenek, Telegram mesajlaşma uygulamasındaki başka bir kripto para biriminde% 10 ek bonusla ödenebilir.
Sosyal ağ 2018'de bir ICO'da 1.7 milyar dolar topladı ve yatırımcılara bunun karşılığında Gram tokenini vaat etti. Telegram, kripto para birimini başlangıçta 31 Ekim 2019'a kadar yatırımcılara teslim edeceğini veya parayı geri vereceğini yasal olarak üstlendi. Gram'ı destekleyen merkezi olmayan ağ olan Telegram Açık Ağın (TON) lansmanı için son tarih 30 Nisan.
Ancak şirket, fon yaratma döneminden bu yana ciddi yasal sorunlarla karşı karşıya kaldı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Gram projesinin Telegram geliştirme ekibinin yasadışı faaliyetleri iddiası nedeniyle durdurulmasını istiyor.





Şimdi, Rus platformunda yayınlanan TON yatırımcılarına yazdığı bir mektupta , Telegram şunları söyledi: “Ne yazık ki, son ABD bölge mahkemesi kararının ışığında 30 Nisan son tarihine kadar Gram veremiyoruz.” Mahkeme kararı, şirketin vaat edilen dijital varlığını yayınlamasını veya anlaşmazlık çözülene kadar temel TON ağını başlatmasını önler.
İkinci geri ödeme seçeneğinde, Telegram mevcut hisse senetlerini gelecek yıl bu zamana kadar şirkete "borçlandırmayı" kabul ederse, yatırımcılara nakit, hisse senedi veya farklı bir kripto para biriminde daha fazla ödeme yapmayı öneriyor. O dedi:
TON'a olan güveninize minnettarlık olarak, 30 Nisan 2021'e kadar orijinal yatırımınızın% 110'unu almak için alternatif bir seçenek sunuyoruz, bu da Fesih Tutarından% 53 daha yüksek.
Yatırımcıların beğenileri için bir geri ödeme planı seçmek için bu haftanın sonuna kadar zamanı var.
Telegram uygulaması, telefonlar arasında şifreli mesajlar göndermeyi kolaylaştırır. Şirket, dünyanın dört bir yanında 400 milyondan fazla kişinin mesajlaşma hizmetini kullandığını ve her gün platforma en az 1,5 milyon kişinin katıldığını söylüyor. Gramlar, Telegram'da mal almayı ve satmayı mümkün kılmayı amaçlamaktadır. 
Telegram, Gram Token % 110 Geri Ödeme Yapacak Telegram, Gram Token % 110 Geri Ödeme Yapacak Reviewed by Potanak on Mayıs 04, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/-wlvSkBWGUW0/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAxU/6FpWSjn-h2o/s120-c/photo.jpg] Author Name [Sora Templates] Author Description [Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard] Facebook Username [#] Twitter Username [#] GPlus Username [#] Pinterest Username [#] Instagram Username [#]