Bloomberg Raporu'na göre Bitcoin, 2020'de Dijital Altın Olacak



Bloomberg tarafından yapılan son projeksiyonlara göre, Bitcoin bu yıl altın benzeri bir değer deposuna dönüşecek. Finans dergisinin raporu “Bitcoin Olgunlaşma Sıçraması”, kripto para biriminin, koronavirüs kaynaklı borsa kuyruk kuyruğu tarafından geçici olarak sürüklendikten sonra boğa koşusu için hazır olduğunu belirtiyor.
Altın atlama ile tüm zamanların en yüksek seviyesine olan korelasyonu ile BTC , riskli spekülatif bir varlıktan kripto pazarının metal versiyonuna geçiş yapmaya hazırlanıyor.
Raporda , “Bu yıl bitcoin'in altın gibi yarı para birimine geçişi için önemli bir test olduğunu ve bunun geçmesini bekliyoruz” diyor. Covid-19'un dünya ekonomilerine verdiği zarar, hükümetleri milyarlarca dolar canlandırmaya teşvik ediyor . Bloomberg, Bitcoin'in ana akımın benimsenmesine yardımcı olan koşullar altında kazanmasını bekliyor.
 
Rapora göre, BTC'nin geçtiğimiz yıl S&P 500'dekinden yaklaşık 5 kat daha fazla yıllık oynaklığına rağmen , kripto 2 Nisan'da hisse senedi endeksi için% 22'ye karşı% 20'ye düştü. Bloomberg şunları söyledi:
Daha yerleşik varlıklar için bu, farklı bir gücün işareti olarak kabul edilir. Yeni başlayan kripto için, aynı zamanda altın benzeri evlat edinme, olgunluk ve performansa geçişin bir göstergesidir.
Dijital altın olarak BTC , büyük ölçüde 24 saat fiyat şeffaflığı ve sınırların, kesintilerin veya üçüncü taraf gözetiminin bulunmaması gibi özellikleri nedeniyle nakitsiz internet ekonomisine hitap ediyor.
Rapor, BTC'nin bu yılki düşüşünü 2018 zirvesinin “zirveden yaklaşık% 80'lik bir düşüş” olan düşük seviyesinin üzerinde tuttuğunu gösteriyor Güçlü bir geri dönüş için sahne hazır. Şöyle diyor: “Geçmişteki sarsıntıdan sonra siren varken, tarih bir kılavuzsa, bitcoin stokların sıfırlanmasıyla nispi yakıt kazanıyor.
Covid-19, kripto para birimlerinin kalıcı düşüşüne tanıklık ederken, BTC , takdir edecek bir riskten korunma varlığı olarak kabul edilir. “Koronavirüsün makroekonomik etkileri, bitcoin'in diğer kriptolara göre değer kazanma sürecini hızlandırıyor.” 2 Nisan'a kadar BTC , Bloomberg Galaxy Kripto Endeksi'ni geride bıraktı ve endekste% 13'e kıyasla% 40 düşüş gösterdi.

Bitcoin vadeli işlemleri , Bloomberg'in kripto para biriminin olgunlaşması açısından yorumladığı bir gelişme olan BTC boğa piyasasını yumuşattı. "Borsa piyasalarındaki kesinleşmeye rağmen vadeli işlemlerin açık ilgisinin artması, oynaklığın azalması ve göreceli performans, bitcoin'in spekülatif bir kripto varlığından dijital bir altın versiyonuna doğru olgunlaştığını gösteriyor."
Bloomberg Raporu'na göre Bitcoin, 2020'de Dijital Altın Olacak Bloomberg Raporu'na göre Bitcoin, 2020'de Dijital Altın Olacak Reviewed by Potanak on Mayıs 03, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/-wlvSkBWGUW0/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAxU/6FpWSjn-h2o/s120-c/photo.jpg] Author Name [Sora Templates] Author Description [Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard] Facebook Username [#] Twitter Username [#] GPlus Username [#] Pinterest Username [#] Instagram Username [#]