Avrupalıların% 66'sı Bitcoin'in Geleceği Hakkında İyimser Hissediyor



Avrupalılar, bitcoin'in geleceği konusunda daha iyimser hissediyorlar. Son zamanlarda yapılan bir araştırma, üçte ikisinin kripto para biriminin 10 yıl içinde var olacağına inandığını ve bazı BTC'nin hem güvenlik hem de yatırım olarak ekonominin önemli bir parçası olacağına inanıyor .

Araştırmayı üreten Kripto borsası Bitflyer, Çarşamba Avrupalılarının 2030 yılına kadar dijital finansal varlıkların kullanımda kalacağını daha iyi hissettiklerini, belki de hizmetleri sıkı bir şekilde çevrimiçi olmaya zorlayan sıkı Covid-19 kilitlenmeleri nedeniyle gerçeğe uyandığını söyledi.


Avrupa'daki insanların en az% 66'sının bitcoin'in geleceğinden emin olduğunu söyledi. Bitflyer, 2019'da benzer iyimserlik gösteren insan sayısının% 3 üstünde olduğunu belirtti ve 10 ülkede 10.000 Avrupalı ​​anketi belirtti. Borsa, ticaret hacmiyle dünyanın en büyüklerinden biridir.
Anket sonuçlarına göre, Mart ayında koronavirüs kısıtlamalarında zirveye ulaşan İtalya,% 72 kripto para biriminin uzun ömürlü olduğuna inanırken en güvenlidir. Hollanda ve Polonya'daki insanların yaklaşık% 70'i dijital varlıkların geleceğine inanmaktadır.

Araştırmaya göre, Birleşik Krallık'takiler biraz daha az iyimser, güven seviyeleri bir yıl öncesine göre% 1 düşüyor. Norveç de daha az büyülenmiştir.
Çoğu Avrupalı BTC'nin gerçek kullanım durumları konusunda belirsizliğini koruyor gelecekte veya kripto para birimlerinin kendi ekonomileri içindeki yerlerini nasıl yoğunlaştıracağı . Çalışmanın yaklaşık% 10'unun bitcoinin günlük bir para birimi olacağına veya bunun bir güvenlik veya yatırım olarak kullanılacağına dair güven duyduğunu belirtti.
Ancak İtalya'da, insanların% 12'si bir gün kripto para biriminin bir önceki yıla göre% 2 artışla ana para birimi olarak kullanılacağına inanıyor. Rakam Polonyalıların% 10'u ve bunun böyle olabileceğine ikna olan İngiliz vatandaşlarının% 5'i ile karşılaştırılıyor.
Bitflyer Europe COO'su Andy Bryant, sonuçların “kripto para birimlerinin ana akım bilince yavaş ama istikrarlı bir şekilde ilerlemesini gösterdiğini söyledi. Karşılaştığımız zorlu ekonomik zamanlara rağmen bunu dijital paralar için bir başarı olarak görsek de, bunun kısmen bu zamanlardan kaynaklanabileceğini de düşünmek gerekir ”dedi.
Avrupalıların% 66'sı Bitcoin'in Geleceği Hakkında İyimser Hissediyor Avrupalıların% 66'sı Bitcoin'in Geleceği Hakkında İyimser Hissediyor Reviewed by Potanak on Mayıs 01, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/-wlvSkBWGUW0/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAxU/6FpWSjn-h2o/s120-c/photo.jpg] Author Name [Sora Templates] Author Description [Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard] Facebook Username [#] Twitter Username [#] GPlus Username [#] Pinterest Username [#] Instagram Username [#]