Kripto Pazar Analizi: 29 Nisan 2020



Geçen hafta emtia piyasalarında kargaşa yaşanmıştı, çünkü petrol fiyatı endişeli bir hal aldı ve fiyatlar bir süre negatif bölgeye girdi. Sonuç olarak birçok yatırımcı nakit para akıtarak ABD dolarının güçlendiğini gördü. Normal zamanlarda bu muhtemelen kriptoassetlerin değerinde bir düşüşe neden olur, ancak bunlar normal zamanlar değildir. Gerçekten de, kural kitabı gözümüzün önünde parçalanıyor gibi görünüyor. Kısa bir düşüş olmasına rağmen, genel olarak kriptoassetler oldukça iyi tutuldu. Bitcoin 6.800 dolar eşiğinin altına düşmedi ve şu anda 7,697 dolarlık çok saygın bir durumda.

Ne istiyoruz? Cüzdan! Ne zaman istiyoruz? 'Yakında' deyin hükümetler



Koronavirüs krizi sırasında tekrar eden bir tema, hükümetleri, hem bireyleri hem de KOBİ işletmelerini, ayakta tutmak için büyük miktarlarda para sözü veren hükümetlerdir. Ancak defalarca, bu paranın vatandaşlara en verimli şekilde nasıl dağıtılacağı konusunda uğraşırken lojistik zorluklarla karşılaşıyorlar.
ABD geçen hafta 4.4 milyon işsizlik iddiası bildirdi ve birçok ABD eyaletinin yaşadığı bir sorun, onları insanlara ulaştıracak kadar hızlı fayda kontrolleri yazamamaları Bunu bu ayın başlarında helikopter parası ile gördük ve benzer bir sorun şimdi umutsuz ihtiyacı olan vatandaşlara nakit para almayı engelliyor.




Bu, bir dijital para biriminin ve bir elektronik cüzdanın sunabileceği potansiyeli kullanmak için mükemmel bir fırsat gibi görünüyor. Tüm vatandaşlara otomatik olarak blok zincirinde dijital bir cüzdan verilirse, insanlar anında hükümet parası alabilirler. Bazı ABD politikacılarının zaten desteklediği bir fikir. Demokratik Kongre Üyesi Rashia Tlaib , koronavirüs krizinin sona ermesinden sonraki bir yıl boyunca insanlara her ay doğrudan 1.000 dolar veren Otomatik Topluluğa Destek Yasası'na sponsor oluyor Tasarıda bir zeyilname, bu fonları dağıtmak için dijital bir kamu para birimi cüzdan sistemi önermektedir. Kesinlikle doğru yönde atılmış bir adım.
Amerika'nın en büyük markaları Çin'de dijital yuan deneme
Çin'de yerel medya , seçilen McDonald's, Subway ve Starbucks satış noktalarının ülkenin yaklaşmakta olan dijital para birimi için müşteri denemesiyle birlikte olduğunu bildirdi. Çin'in dijital yuanı denediği bazı şirketlerin Amerikan tüketiminin temelleri olması ilginçtir. Çin'in ABD dolarının hakimiyeti konusundaki küçümsemesi iyi belgelenmiştir, bu nedenle ülkenin kendi dijital para birimini yaymak için yaptığı hamleler Başkan Xi'nin bunun hakimiyeti zorlamanın en iyi yolu olduğunu düşündüğünü göstermektedir.
Ayrıca ilginç olan bu büyük ABD şirketlerinin dijital para birimlerinde ödeme kabul etme istekliliğidir. McDonald's, Subway ve Starbucks gibi büyük ABD şirketleri, dijital bir para birimi için Çin'de kobay olmaktan mutluluk duyuyorsa, Batı'da benzer sistemlerin benimsenmesini durduran tek şey politikacılardan ve düzenleyicilerden gelen retikasyondur.
Bilgilerinizi nereden alıyorsunuz?
Bu günlerde büyük kriptolarla bağlı kalıyorum, ancak alanda tanınmış figürlerden bazı harika kitaplar buldum. Genellikle, bu günlerde bilgilerimin çoğunu Twitter ve Reddit'ten alıyorum. Bunlar topluluğun zamanlarının çoğunu geçirdiği yerlerdir, ilginç haberler genellikle çok hızlı bir şekilde oraya gider.
Kriptoassetler için bakış açınız nedir? Hangisi hakkında en heyecanlısın? Hangileri aşırıya kaçıyor?
Bitcoin ve Litecoin gibi “para paraları” konusunda çok yükselişliyim, aynı zamanda Monero ve Dash gibi gizlilik paralarında da. En sevdiğim altcoin BAT - Basic Attention Token.
İyi potansiyele sahip olanlar ile aşırıya kaçanlar arasında bir orta yol vardır. Benim için Ethereum, Cosmos, Tezos, Cardano ve IOTA - tüm büyük akıllı sözleşme platformları bu kategoride yer alıyor. Burada maruz kalmamak, büyük bir şeyi kaçırmak anlamına gelebilir, ancak bu projelerin potansiyellerine ulaşması için hala çok fazla çalışma gerekiyor ve kaçınılmaz olarak bazıları asla olmayacak.
Benim için en çok abartılan paralar çoğunlukla ICO projeleri. Şimdi çoğu öldü. Aşırı kaldığını düşündüğüm diğer bazı projeler EOS, NEO ve Bitcoin Cash ve Bitcoin Satoshis Vision gibi Bitcoin sahte projeleri. İlk ikisi kale direklerini değiştirdi ve orijinal vaatlerini yerine getiremedi. Son ikisi oldukça basit. Bitcoin'den yeterince farklı değildirler ve alakalı kalmak için yanıltıcı pazarlama kullanırlar.
Kriptoassetler çok kısa bir zaman diliminde geniş dalgalanma gösterebilen ve bu nedenle tüm yatırımcılar için uygun olmayan uçucu araçlardır. CFD'ler dışında, ticaret kripto-kasetleri düzenlemeye tabi değildir ve bu nedenle herhangi bir AB düzenleyici çerçevesi tarafından denetlenmemektedir. Sermayeniz risk altında.
Kripto Pazar Analizi: 29 Nisan 2020 Kripto Pazar Analizi: 29 Nisan 2020 Reviewed by Potanak on Nisan 29, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/-wlvSkBWGUW0/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAxU/6FpWSjn-h2o/s120-c/photo.jpg] Author Name [Sora Templates] Author Description [Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard] Facebook Username [#] Twitter Username [#] GPlus Username [#] Pinterest Username [#] Instagram Username [#]